Verpakkingsoplossingen

Totale verpakkingsoplossingen


Iedereen zoekt tegenwoordig naar iets anders en dit kan inhouden dat diverse verpakkingstypes worden gebruikt om tot een gereed verpakt product te komen, bijv. een transparante Jetran® koker of vouwdoos plus een vacuümvorm en een inlegkaart en lint met label …………… en nog veel meer! 

In de hectische wereld van vandaag kunnen wij gebruik maken van onze ervaring, kennis en vaardigheden om u samen met onze goedgekeurde toeleveranciers binnen de verpakkingsindustrie totale verpakkingsoplossingen te bieden.

Wij zullen overleg voeren met alle leveranciers om uw verpakking te ontwikkelen en om zeker te stellen dat alle producten niet alleen bij elkaar passen, maar ook op tijd en samen geleverd worden ……. niet langer wachten op 1 componenten, voordat u kunt beginnen met verpakken!

Wij werken ook nauw samen met een aantal loonverpakkers, waar wij zoveel vertrouwen in stellen dat wij ze u met een gerust hart aanbevelen om de laatste stap van uw proces te verrichten.

Dus wanneer u in de toekomst in dat opzicht weer een project heeft met een groot aantal componenten, bel dan Bell Packaging … u zult dik tevreden zijn met het resultaat.

Email us Contact us